Désolé, on n'a pas trouvé d'offres

Apenheul

Apenheul

Het leukste uitje tussen de apen! In Apenheul ontdek je zo’n 35 verschillende soorten apen. Meer dan de helft van de apen lopen gewoon los tussen de bezoekers in dit prachtige, groene dierenpark. Je loopt hier dus létterlijk tussen de apen, heel bijzonder en ontzettend leuk om mee te maken. De apen komen gerust op je schouder zitten of nemen nét dat lekkere banaantje mee als je even niet oplet. 

Leuke apenweetjes en bijzondere verhalen

In Apenheul worden er diverse presentaties gegeven van de dierverzorgers bij de apen, zoals de gorilla's, orang-oetans en ringstaartmaki's. Zij stellen de dieren aan je voor en zullen je verrassen met leuke apenweetjes en bijzondere verhalen. Bij sommige presentaties krijgen de dieren ook iets te eten. Een mooi moment om de apen van heel dichtbij te bewonderen!

Bereikbaarheid

Apenheul ligt in Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.  Je kunt parkeren op de parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos, hiervoor is een ingang aan de Burgemeester Roosmale Nepveulaan en aan de J.C. Wilslaan. Parkeerkaarten kunnen voor €8,80 worden gekocht bij de automaten op de parkeerplaats en bij de kassa van Apenheul. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrektijden. 

Check voor je bezoek altijd even de actuele openingstijden via de website

Heures d'ouverture

Lundi
10:00 - 17:00
Mardi
10:00 - 17:00
Mercredi
10:00 - 17:00
Jeudi
10:00 - 17:00
Vendredi
10:00 - 17:00
Samedi
10:00 - 17:00
Dimanche
10:00 - 17:00

Endroit