Decouvrez les trains dans le musée des locomotives!
29%

Decouvrez les trains dans le musée des locomotives!

Het Spoorwegmuseum Utrecht

Het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum

In het Spoorwegmuseum is van alles te doen en te beleven voor jong en oud. Bekijk mooie, historische treinen en verken de attracties van het museum. Een bezoekje aan het Spoorwegmuseum duurt gemiddeld 3,5 uur.

Attracties

Naast het bewonderen van treinen zijn er ook een aantal spannende attracties in het Spoorwegmuseum. Begin je bezoek aan het Spoorwegmuseum met 'De Grote Ontdekking'. Via een lift daal je 150 meter af en beland je aan het begin van de 19e eeuw. Aan de hand van een koptelefoon betreed je de wereld van 1839 en beleef je het avontuur opnieuw. Een andere spannende attractie is 'Stalen Monsters'. Je ontdekt het geheim van een bijzondere zolder. Stap rechtstreeks de jaren 30 in en maak een spannende reis. 'De Vuurproef' is ook een spectaculaire attractie. Maak een reis door bijna twee eeuwen spoorhistorie. Krijg instructies en bestuur zelf de trein. Als dat maar goed gaat... 

Bereikbaarheid

Het Spoorwegmuseum is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het museum beschikt over een parkeerterrein met 200 parkeerplaatsen. Een parkeerkaart kost €9,50 per auto. Reis je met de trein? Vanaf Utrecht Centraal Station rijdt de trein naar station Utrecht Maliebaan. Dit is het eigen station van het Spoorwegmuseum. Je stapt uit midden in het museum.

Check voor je bezoek altijd even de actuele openingstijden op de website

Heures d'ouverture

Lundi
Gesloten
Mardi
10:00 - 17:00
Mercredi
10:00 - 17:00
Jeudi
10:00 - 17:00
Vendredi
10:00 - 17:00
Samedi
10:00 - 17:00
Dimanche
10:00 - 17:00

Endroit

Tournez et gagnez encore plus de réductions pour les meilleures offres. Revendiquez votre prix dans votre compte et recevrez notre newsletter pleines d’offres pour les meilleueres sorties. Joyeuses fêtes!

Wheel Of Deal Wijzer Wheel Of Deal Rad