Désolé, on n'a pas trouvé d'offres

NEMO Science Center

NEMO

Ontdek vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops in NEMO Science Museum in Amsterdam. Het gebouw is niet te missen. Het grote groene schip is vanuit de verte al duidelijk te herkennen. NEMO maakt techniek en wetenschap leuk, spannend en toegankelijk. 

Het leuke van dit museum is dat je veel zelf aan de slag kunt. Je mag zelf dingen doen, zien, voelen en beleven. Trek je scheikunde jas aan en speel als wetenschapper, ga op ontdekkingsreis naar de verste uithoeken van het heelal, vang zelf je energie en leer hoe je natuurkrachten in kan zetten voor constructies. Maak je wereld groter met NEMO! 

Het dak van NEMO

Niet alleen in het museum is er van alles te beleven, maar ook op het museum. Het dak van NEMO is het hoogste stadsplein van Nederland. Naast het waanzinnige uitzicht over onze hoofdstad, vind je er ook de openluchttentoonstelling Energetica, een groot buitenterras en een restaurant. 

Bereikbaarheid

NEMO is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het gebouw al te zien. Het is ongeveer een kwartiertje lopen vanaf Centraal Station. Vanaf de hoofduitgang kun je de borden 'Route Oosterdok' volgen. Nemo beschikt niet over een eigen parkeerplaats. Er zijn vier parkeergarages in de buurt van NEMO: Parkeergarage Markenhoven, P1 Parkeergarage Waterlooplein, Parkeergarage Oosterdok en P1 Parking Amsterdam Centraal. Houd er rekening mee dat parkeren in de Amsterdamse binnenstad kostbaar is. 

Check altijd voor je bezoek even de actuele openingstijden op de website

Heures d'ouverture

Lundi
10:00 - 17:30
Mardi
10:00 - 17:30
Mercredi
10:00 - 17:30
Jeudi
10:00 - 17:30
Vendredi
10:00 - 17:30
Samedi
10:00 - 17:30
Dimanche
10:00 - 17:30

Endroit