Vivez une expérience unique au cinéma Omniversum à Scheveningen!
36%

Vivez une expérience unique au cinéma Omniversum à Scheveningen!

Omniversum Den Haag

Omniversum

Omniversum 

In het Omniversum ervaar je films op een unieke en bijzondere manier. In dit grootbeeldfilmtheater worden de films door een geavanceerde techniek op een enorm koepelscherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt rondom het publiek. Waar je ook kijkt, je ziet overal scherm. Hierdoor is de ervaring en beleving spectaculair. De beleving wordt nog eens extra versterkt door de 36 speakers in de zaal. 

Filmassortiment 

De films in Omniversum zijn niet zomaar films, maar documentaire-achtige films waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan. De films nemen je mee naar andere werelden. Sinds 1984 bracht Omniversum al ruim 100 films uit en daar komen er elk jaar weer meer bij. Het zaalprogramma duurt ongeveer 50 minuten. Elk uur start er een nieuwe film. 

Bereikbaarheid 

Omniversum is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Het Omniversum beschikt over een eigen parkeerterrein. Je kunt ook parkeren op een parkeerterrein op loopafstand. Reis je met de trein? Als je vanaf Den Haag centraal komt, kun je tram 16 of bus 24 pakken en stoppen bij de halte 'Gemeentemuseum/Museon'. 

Check voor je bezoek altijd even de actuele openingstijden op de website

Heures d'ouverture

Lundi
10:30 - 15:00
Mardi
10:30 - 16:00
Mercredi
10:30 - 16:00
Jeudi
10:30 - 20:00
Vendredi
10:30 - 21:00
Samedi
10:30 - 21:00
Dimanche
10:30 - 20:00

Endroit

Tournez et gagnez encore plus de réductions pour les meilleures offres. Revendiquez votre prix dans votre compte et recevrez notre newsletter pleines d’offres pour les meilleueres sorties. Joyeuses fêtes!

Wheel Of Deal Wijzer Wheel Of Deal Rad