Désolé, on n'a pas trouvé d'offres

SEA LIFE

SEA LIFE Blankenberge

Maak bij SEA LIFE een ontdekkingsreis door zeeën, oceanen en meren! In dit dierenpark kun je ontzettend veel beleven. Bewonder bijvoorbeeld verschillende soorten vissen die in de oceaan leven terwijl je door een tunnel loopt die dwars door deze onderwaterwereld gaat. Leer leuke feitjes en weetjes over de dieren tijdens educatieve presentaties. Voel hoe een échte zeester, krab of zee-anemoon aanvoelt in de voelpoel. Zie hoe de dierenverzorgers het eten klaarmaken voor alle dieren. Geniet van het beeld van de toehappende vissen op de momenten dat ze gevoed worden. Of klim en klauter bij Rocky's Klimavontuur; het grooste klimparcours van België. Een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud. 

Nieuw in SEA LIFE Blankenberge: Jurassic Seas

Leer meer over de prehistorische wezens van de oceaan en hoe ze zich door de jaren heen hebben aangepast. Ervaar zelf hoe het is om fossielen op te graven en doe mee met met de quiz over fossielen. Heb je de quiz goed gemaakt? Dan word je op het einde van je bezoek beloond!

Bereikbaarheid 

SEA LIFE Blankenberge is met zowel de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Klik onder 'Locatie' op deze pagina op 'Routebeschrijving' voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de huidige vertrektijden. Doordeweeks kun je hier gratis parkeren. In het weekend en tijdens schoolvakanties betaal je hiervoor €1,50 per uur. 

Heures d'ouverture

Lundi
10:00 - 17:00
Mardi
10:00 - 17:00
Mercredi
10:00 - 17:00
Jeudi
10:00 - 17:00
Vendredi
10:00 - 17:00
Samedi
10:00 - 17:00
Dimanche
10:00 - 17:00

Endroit