Bezoek de familiemusical PAW Patrol Live! "De Grote Race"!

€ 27,50 € 17,50
Achetez maintenant!

Bezoek de familiemusical PAW Patrol Live! "De Grote Race"!

Ben jij klaar voor actie? Geniet samen met het gezin van de grootste internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live!

36% Réduction
Vous économisez
€ 10
Vendu
Vendu
120+

A quoi s'attendre?

 • Dealoptie 1: 1e rang ticket voor de internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! "De Grote Race" - RAI Amsterdam (t.w.v. €27,50) 
 • Dealoptie 2: 1e rang ticket voor de internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! "De Grote Race" - World Forum Den Haag (t.w.v. €27,50)
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar 
 • Geniet van een unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, liedjes en humor
 • Populair van Nick Jr. 
 • Exclusief in Nederland en België te zien! 
 • Met Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken 
 • Ontmoet jouw favoriete pups na afloop tijdens een korte meet & greet! 

Conditions

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen datum 
 • Reserveren: kies je gewenste datum 
 • Het betreft shows in RAI Amsterdam of World Forum Den Haag, let op dat je de goede show kiest tijdens het afrekenproces
 • De voucher is je betalingsbewijs. Print deze uit en neem hem mee. Je kunt bij de kassa de voucher omruilen voor het officiële ticket 
 • Duur voorstelling: 90 minuten, inclusief pauze 
 • Kijk voor meer informatie op de website van Paw Patrol Live
 • Questions sur l'offre? Envoyez un message WhatsApp à 06 25198082

Plus d'informations

Data

RAI Amsterdam

 • Zondag 4 augustus - 10:30 uur 
 • Zondag 4 augustus - 16:30 uur 

World Forum Den Haag 

 • Vrijdag 9 augustus - 16:30 uur
 • Zaterdag 10 augustus - 10:30 uur 

Het verhaal

Geniet samen met de familie van de grootste internationale theatervoorstelling 'PAW Patrol Live! - De Grote Race'. Tijdens de spectaculaire show ga je samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig en muzikaal avontuur. De dag van de Grote Race in Avonturenbaai is namelijk aangebroken. Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Zal dit goed aflopen? 

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

Meet & greet 

Voor de pups is niets te dol! Na de voorstelling komen een aantal pups van Paw Patrol naar de foyer voor een korte meet & greet.

Bereikbaarheid 

RAI Theater Amsterdam

De musical is te bekijken in het RAI Amsterdam. Het Amsterdamse RAI is met zowel de auto als met hem openbaar vervoer goed te bereiken. Ga je met de auto? Het is mogelijk om bij het RAI te parkeren. Reis je met het openbaar vervoer? Amsterdam RAI heeft een eigen gelijknamige station waar je gemakkelijk heen kan reizen. Kijk voor actuele vertrektijden en jouw persoonlijke reis op 9292.nl. Zowel het gebouw als de parkeerplaatsen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. 

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van RAI Amsterdam. 

World Forum Den Haag

World Forum Den Haag is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Reis je met de auto? Voer als adres 'Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag' in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk om betaald te parkeren. Reis je met het openbaar vervoer? Vanaf Den Haag centraal is het World Forum Den Haag gemakkelijk te bereiken. Plan je reis op 9292.nl

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van het World Forum Den Haag. 

Options de l'offre

60+ vendu

1e rang ticket - Paw Patrol Live "De Grote Race" - Rai Theater Amsterdam

€ 27,50
€ 17,50
Achetez maintenant!
60+ vendu

1e rang ticket - PAW Patrol Live "De Grote Race" - World Forum Den Haag

€ 27,50
€ 17,50
Achetez maintenant!

Questions fréquemment posées

Après le paiement, vous trouverez vos coupons sous “Mes coupons” dans votre compte.

Oui, après avoir payé une offre, vous recevrez un mail contenant la confirmation. L’offre est également visible sous ‘mes coupons’, Là, vous aurez la possibilité de télécharger et imprimer vos coupons et tickets.

On accepte Ideal, Bancontact, Afterpay, GiroPay, Mastercard, Visa, American Express et PayPal.

Ce n’est pas possible d’acheter plusieurs offres de plusieurs fournisseurs en une seule fois. Pour cela on vous demande de faire un autre transfert. Les transferts sont gratuits.

Faites attention : C’est possible d’acheter plusieurs offres du même fournisseur.