Presale: Billet d'entrée pour Plopsa Coo

€ 26,50 € 17,23
Achetez maintenant!

Presale: Billet d'entrée pour Plopsa Coo

Partez à l'aventure avec toute la famille à Plopsa Coo et profitez de plus de 20 attractions pour toute la famille.

35% Réduction
Vous économisez
€ 9,27
Vendu
Vendu
10+

A quoi s'attendre?

 • Deal Option 1: Entrée pour Plopsa Coo - supérieure à 1 mètre (d'une valeur de 26,50 €)
 • Deal Option 2: Entrée pour Plopsa Coo - 85 cm à 1 m (d'une valeur de 11,99 €)
 • Un parc pour toute la famille en pleine nature
 • Au pied des cascades de Coo
 • Merveilleuse combinaison de nature et d'aventure
 • Les enfants de moins de 85 cm bénéficient d'une entrée gratuite
 • Plopsa Coo regorge des événements et des spectacles

Conditions

 • Les billets sont valables jusqu'au 5 janvier 2020
 • Reservation: Aucune réservation n'est requise
 • Le coupon est votre billet d'entrée, imprimez-le et apportez-le au parc. Il est également possible de faire scanner votre billet électronique sur votre smartphone
 • Les tickets ne sont que valable pour Plopsa Coo
 • Pour les horaires d'ouvertures actuelles, voyez le site web de Plopsa Coo

Endroit

Locatie
Grand Coo 4,
4970 Stavelot
Itinéraire

Plus d'informations

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

Meer dan 20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier! Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.com voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Bezoekersinformatie

Plopsa Coo is te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Reis je met de trein? Het station van Coo bevindt zich op loopafstand van de ingang van het park. Kom je met de auto? Plopsa Coo beschikt over een ruime parking. Voor gehandicapte bezoekers zijn er speciale plaatsen voorzien, vlakbij de ingang van het park. Er moet betaalt worden voor het parkeren. Tickets zijn te koop aan de kassa's. 

Options de l'offre

10+ vendu

Dagentree Plopsa Coo - groter dan 1m

€ 26,50
€ 17,23
Achetez maintenant!

Dagentree Plopsa Coo - 85cm tot 1m

€ 11,99
Achetez maintenant!

Reviews

Hans - mei 2017

Plopsa Coo is in tegenstelling tot wat ik verwachtte, een leuk familiepark. Vanaf een jaar of 4 is er van alles te beleven maar ook voor de doorgeschoten puber! :)

Bianca - augustus 2017

fijne dag gehad. Er was vriendelijk personeel. Leuke attracties mooi en verzorgd park. Wel jammer dat je voor dat treintje extra moet betalen.

M.B. - augustus 2017

Wat een leuk park! Dochter van 9 en zoon van 5 hebben op en top genoten en wij ook!

Shelly - augustus 2017

Een leuk park. Kleiner dan Plopsaland maar dat maakt het net zo gezellig. Vriendelijk en tweetalig personeel. Een toffe dag!

Questions fréquemment posées

Après le paiement, vous trouverez vos coupons sous “Mes coupons” dans votre compte.

Oui, après avoir payé une offre, vous recevrez un mail contenant la confirmation. L’offre est également visible sous ‘mes coupons’, Là, vous aurez la possibilité de télécharger et imprimer vos coupons et tickets.

On accepte Ideal, Bancontact, Afterpay, GiroPay, Mastercard, Visa, American Express et PayPal.

Ce n’est pas possible d’acheter plusieurs offres de plusieurs fournisseurs en une seule fois. Pour cela on vous demande de faire un autre transfert. Les transferts sont gratuits.

Faites attention : C’est possible d’acheter plusieurs offres du même fournisseur.