Beleef een griezelige dag bij kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

€ 25,00 € 18,50
Achetez maintenant!

Beleef een griezelige dag bij kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn!

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Van 4 t/m 27 oktober staat Julianatoren in het teken van Halloween, beleef een griezelige dag met spannende shows!

26% Réduction
Vous économisez
€ 6,50
Vendu
Vendu
9200+
Tickets directement disponible

Tickets directement disponible

A quoi s'attendre?

 • Entreeticket voor kinderpretpark Julianatoren, t.w.v. €25,00
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
 • Een pretpark met meer dan 60 te gekke attracties en dagelijkse shows gehuld in Halloween-sferen
 • Leer bij Jul's Griezelfeest dansen als een echte griezel of dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles
 • Kom verkleed als een engerd, show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen
 • Spook samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia mee tijdens de theatershow 'De Spoken van Griezelstijn'
 • Leuke restaurantjes en kiosken met de lekkerste hapjes
 • Te gek voor kinderen tot circa 10 jaar
 • Gratis parkeren

Conditions

 • De voucher is geldig t/m 27 oktober 2019
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar het park
 • Geopend van 4 t/m 6 en van 11 t/m 27 oktober 2019 van 10:00 tot 17:00
 • Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren

Endroit

Locatie
amersfoortseweg 35,
7313 AC Apeldoorn
Itinéraire

Plus d'informations

De Julianatoren
De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot en met circa 10 jaar. De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! En de allerkleinsten rijden rustig mee in Jul’s Stones Baan of stappen als een echte cowboy op hun eigen paard over de Paardenbaan! De Julianatoren, een echte aanrader!

Halloween!

Het wordt deze herfst een klein beetje griezelig…. Want van 4 t/m 6 en 11 t/m 27 oktober is het Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren. Kom ook naar Jul's Griezelfeest en leer dansen als een echte griezel. Verkleed je zelf als heks of mummie, show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen. Maak een tocht door het Griezeldoolhof waar echte griezels ronddwalen. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles en spook samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia mee tijdens de theatershow 'De Spoken van Griezelstijn'! Ook Dino & Dina hebben dit jaar een eigen Halloweenshow.  

Vanaf vrijdag 11 oktober wandel je door het grote loopspookhuis ‘Zanzibar’… Als je durft!

Jul & Julia’s Halloween Openingsshow

Voordat iedereen ’s ochtend het pretpark in kan, moet het natuurlijk wel worden geopend. Dat gebeurt elke ochtend met een spetterende Openingsshow met Jul en/of Julia. Heb jij, net als de muizenvriendjes, je griezeloutfit aan? Wees er op tijd bij en zing, dans en griezel met ze mee! Na de show kun je natuurlijk met je muizenvriendje, Meneer kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin op de foto. Julianatoren, té gek!

Theatershow ‘De spoken van Griezelstijn’

In de Spookshow treffen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia de voorbereidingen voor een groot Halloweenfeest. Alles lijkt op rolletjes te lopen. De kostuums zijn klaar, de spookspinnen en slijmpuppies zijn gemaakt en de uitnodigingen zijn verstuurd …. maar het feest dreigt toch niet verstoord te worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn? Zing en dans samen met het viertal mee en laat de spoken als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Jul’s Griezelfeest

Meneer Kaasgaaf heeft een griezelfeest georganiseerd waarvoor Jul is uitgenodigd. Jul heeft er enorm veel zin in. Hij is mooi verkleed, maar hoe dans je als een stoere griezel? Kom en spook samen met Jul mee!

Julia’s Halloween Dansles

Julia heeft zich verkleed als heks en heeft zin om samen met jullie te gaan dansen, maar dan als echte griezels! Julia leert je de passen van het dansje ‘Enge Griezels’ en natuurlijk dans je de Muizendans met haar mee!

Griezelcatwalk

Kom verkleed als heks, vampier of andere griezel naar Kinderpretpark Julianatoren en show je outfit op de griezelcatwalk. Hiermee maak je wekelijks kans op de volgende te gekke prijzen:

 • 1e prijs: Gezinsabonnement 2020
 • 2e prijs: Jul of Julia pakket
 • 3e prijs: DVD van de Jul & Julia TV series “Het Torenspook” en “Het Snoepjesmonster”

Opgeven kan een kwartier voor aanvang bij Meneer Kaasgaaf of Mevrouw Suikerspin. Zij zijn te vinden bij het Torenpodium. Succes!

Dino & Dina Halloweenshow

In deze nieuwe show gaan de kinderen, samen met Dino & Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino & Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!

Jul & Julia’s Halloween Swing & Uitzwaaifeest

Na een lange dag vol griezelen en speelplezier nemen Jul of Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Ze vertellen wat ze allemaal hebben beleefd die dag en natuurlijk zijn ze ook benieuwd naar jullie (griezel)verhalen! Je kunt nog één keer mee swingen en dansen met de leukste Julianatoren liedjes en dan is het toch écht tijd om afscheid te nemen. Mocht je nog niet met je muizenvriendje(s) op de foto zijn geweest, dan is dit je kans!

Bereikbaarheid

Kinderpretpark Julianatoren ligt in Apeldoorn en is met zowel de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele reis- en vertrektijden. Er stopt een bus op 7 minuten loopafstand van het pretpark. Parkeren nabij het pretpark is gratis. 

Kijk voor meer informatie op de website van Julianatoren.

Options de l'offre

9200+ vendu

Entreeticket voor Kinderpretpark Julianatoren

€ 25,00
€ 18,50
Achetez maintenant!

Questions fréquemment posées

Après le paiement, vous trouverez vos coupons sous “Mes coupons” dans votre compte.

Oui, après avoir payé une offre, vous recevrez un mail contenant la confirmation. L’offre est également visible sous ‘mes coupons’, Là, vous aurez la possibilité de télécharger et imprimer vos coupons et tickets.

On accepte Ideal, Bancontact, Afterpay, GiroPay, Mastercard, Visa, American Express et PayPal.

Ce n’est pas possible d’acheter plusieurs offres de plusieurs fournisseurs en une seule fois. Pour cela on vous demande de faire un autre transfert. Les transferts sont gratuits.

Faites attention : C’est possible d’acheter plusieurs offres du même fournisseur.