www.tripper.nl
Leuke uitjes met korting tijdens de kerstvakantie!

Leuke uitjes met korting tijdens de kerstvakantie!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 31 déc. 2019
De kerstvakantie is het perfecte moment voor wat quality time met het gezin. In deze wintermaanden zijn er leuke evenementen en hebben musea gezellige winteractiviteiten. Ga gezellig schaatsen, geniet van live muziek of bezoek een leuke expo! Wij hebben de leukste winteruitjes met korting op een rijtje gezet. 

1. Bezoek World of Dinos; de grootste dino expo van Europa! 

Is jouw kind helemaal gek op dino’s? Dan is dit het perfecte uitje! Tot en met 5 januari 2020 veroveren meer dan 80 levensechte en bewegende dino’s de Brabanthallen in Den Bosch. De kids kunnen onder andere een leuke speurtocht doen, een dinofilm kijken in de dinoscoop, graven naar fossielen en springen op het dino springkussen in de Kidszone. World of Dinos is het perfecte uitje voor in de kerstvakantie!


2. Vier de winter in het Nederlands Openluchtmuseum! 

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is één van de meest bezochte musea in Nederland. In dit museum komt het verleden tot leven. Tijdens de kerstvakantie zijn er hier veel leuke winteractiviteiten te beleven voor het hele gezin. Ga gezellig schaatsen en sleeën, bak je eigen broodje boven een vuurtje, loop langs het Witte Wieven pad, proef stroop in de stokerij, ga mee op een winterrondleiding en nog veel meer!

3. Ontdek de leukste winteractiviteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Het is winter op de boerderij bij Avonturenboerderij Molenwaard! Naast alle leuke activiteiten en shows, kun je in de kerstvakantie ook terecht voor de gezellige winterse activiteiten. De kinderen kunnen een leuke pindaketting maken voor vogels en gezellig schaatsen op de Fien & Teun kinderschaatsbaan. Bezoek ook de vrolijke show van Fien & Teun en geniet samen van een heerlijk kopje warme chocolademelk of een lekker broodje boerenrookworst. Ontdek alle winterse activiteiten zelf! 

4. Geniet van Winter Magic bij Plopsaland De Panne! 

Plopsaland De Panne is het perfecte uitje voor in de kerstvakantie. Tot en met 5 januari is Plopsaland De Panne omgetoverd in een magisch winterlandschap. Je kunt schaatsen op de ijspiste op het Dorpsplein of lekker opwarmen bij Mayaland Indoor. Ook kun je genieten van warme chocolademelk bij het kampvuur. Bewonder ’s avonds de Winter Parade met fonkelende kostuums. Een onvergetelijk uitje met het hele gezin! 

5. Bezoek Feest van Licht in Museumpark Orientalis! 

Tot en met 5 januari kun je het Feest van Licht bezoeken in Museumpark Orientalis. Het park is omgetoverd tot waar winterparadijs met duizenden lichtjes en winterse sferen. Bewonder de grootste kerststal van Europa, geniet van verhalenvertellers, mooie optredens en kijk en luister naar de kerstknikkerbaan. Bezoek ook de tentoonstelling ‘Volg de ster’ en waan je tussen de sterren. 

6. Bezoek Winter Station bij het Spoorwegmuseum!

Naast spannende attracties en leuke tentoonstellingen kun je nu ook genieten van winterse activiteiten bij het Spoorwegmuseum in Utrecht. Geniet tijdens Winter Station van een magische sfeer. Dagelijks is er een wisselend programma met muziek en de leukste kinderactiviteiten. Draai rondjes in de carrousel, geniet van warme chocolademelk met oliebollen en schaats tussen de treinen door op de grote schaatsbaan! 


7. Duik terug in de tijd bij het Archeon! 

Het Archeon is tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot een winterparadijs. Overal ligt sneeuw en alle gebouwen en boerderijen zijn winters ingericht. Een schaatsbaan kan dan natuurlijk niet ontbreken. Drink na afloop heerlijke warme chocolademelk en geniet van de gezellige fakkeloptocht. In het middeleeuwse stadje Gravendam loopt Jannes de Goochelaar rond en laat betoverende trucs zien. Beleef een complete winterse dag bij het Archeon in Alphen aan den Rijn. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Tripper nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Vergeet vooral niet jouw Tripper avonturen met ons te delen! #trippernl