www.tripper.nl
Plopperdeplop naar Plopsaland De Panne!

Plopperdeplop naar Plopsaland De Panne!

  • Eline  Hillenaar Eline Hillenaar
  • -
  • 18 oct. 2018

Zin in een te gek dagje weg met de kinderen met korting? Plopsaland De Panne in België zorgt gegarandeerd voor plezier en avontuur voor jong en oud! Kabouterplop, Bumba, Mega Mindy en al hun vrienden staan te koppelen om jou te ontmoeten. Geniet van de magie van de geliefde 100-figuren en het pleizer van meer dan 50 oudoor- en indoorattracties! Alles wat je moet weten over Plopsaland De Panne hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Attractiepret!

Wist je dat Plopsaland De Panne het meest bezochte park is van België? Je hoeft je geen moment te vervelen bij dit park. Beleef de grootste pret in meer dan 50 outdoor- en indoorattracties met 35% korting! In de zomervakantie is Plopsaland De Panne elke dag open, dus elke dag plezier!

Bij Plopsaland De Panne vind je attracties voor jong en oud! De allerkleinste Plopsa fans kunnen spelen in Bumba’s speeltuin, wandelen in de doorloopweide, een rondvaart maken op de rug van De Eenden in de Ploptuin en nog veel meer! WIl jij meer actie en adrenaline? Dat kan! Klim op de rug van De Draak en maak een razende rit rond het Kasteelplein of word nat gespetterd in de Supersplash. Ga mee met Wizzy & Woppy in de Rollerskater of zweef tot bijna 70 meter hoog met de spectaculaire ROX-Flyer.

Slecht weer? Geen paniek! In het indoorgedeelte is ook van alles te beleven. Maak een onvergetelijk zweeftocht door Mayaland, zoef van de glijbaan, maak een duikvlucht in de valtoren, neem een duik in het ballenbad, geniet van een boottocht door het kabouterbos en laat je verbazen door nog veel meer!

Test de nieuwste achtbaan: Heide The Ride

Ben jij een echte waaghals? Maak dan een razendsnelle rit in de gloednieuwe houten achtbaan Heidi The Ride. Met een snelheid van 70 km per uur bereik je een hoogte van 22 meter. Durf jij het aan?

Zomer met Klus!

Klusser de klus! Ontmoet de handigste kabouter van het grote kabouterbos in de zomervakantie. Geniet van een knotsgek avontuur in het Plopsa Theater met Kabouter Klus. Ken jij de kabouterdans en liedjes nog uit je hoofd?

Nog meer Plopsa pret!

Als je dan toch in de buurt bent, neem dan gelijk een kijkje bij het nummer 1 waterpretpark van de Benelux: Plopsaqua. Een uniek themapark met 6 zwembaden en 7 waterglijbanen. Klik hier voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Plopsaland De Panne is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Kom je met de trein? Het station van De Panne bevindt zich op een wandelafstand van de ingang van het park.

Kom je met de auto vanauit Antwerpen? Volg dan de E17 Antwerpen-Gent Verkeersknooppunt Zwijnaarde: E40 richting Oostende.

Kom je met de auto vanuit Brussel/Gent? Volg dan de volgende richtingen: E40 richting Oostende Verkeersknooppunt Jabbeke: links houden richting Veurne-Nieuwpoort Afrit 1: Adinkerke Rechts afslaan en aan de rotonde de brug over de Duinkerkevaart nemen. De spooroverweg oversteken tot aan de volgende rotonde. Links ligt de bezoekers- & busparking van Plopsaland De Panne.